mardi 24 juin 2014

بوخمير أو بطبوط الكسكاس تيجي منقط و مفخفخ مشهيتكم فيه

خبزة الكسكاس المميزة المقادير 8 كوب دقيق ربع كوب زيت 2 كوب ونص ماء 2 ملعقة كبيرة سكر 1 ملعقة كبيرة ملح 4 ملعقة صغيرة خميرة خبز التحضير 1-نحط كل المقادير مع بعض 2-ونصب الماء وتعجن جيدا ولو احتجتي شوية ماء زيدي تكون متماسة ورطبة 3-غطيها تخمر 4- كوريها وغمسيها بالدقيق وخليها ترتاح شوية 5- افرديها سماكة نص سم 6-قطعيها دوائر 7-حطيها على شرشف وخليها تخمر مرة اخرى 8-لما ترتفع اخبزي على الكسكاس حطيه على نار وسط واخبزي تحمر واقلبيه تحمر من الجهة الثانية ورديها على الشرشف ...



via لالة بثينة http://ift.tt/1iuIaC0

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire